1e dagen in Nieuw-Zeeland - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Tom Heuvel - WaarBenJij.nu 1e dagen in Nieuw-Zeeland - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Tom Heuvel - WaarBenJij.nu

1e dagen in Nieuw-Zeeland

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

03 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland

Aloha!

Hier weer een klein verslagje over mn 1e paar dagen in weer een ander land, Nieuw-Zeeland! Dit keer moet ik t helemaal zelf gaan uitzoeken en kan ik niet meer leunen op de andere mensen van de groep;)! De reis ging goed, werd er na de douane wel even uitgepikt door de security, maar nadat ik gefouilleerd was en mn tas grondig gechecked mocht ik doorlopen.
Toen de bus gepakt, en ff door een heuvelachtig saai stuk gereden. Auckland blijkt eigenlijk niet veel beter maar goed! Zit nu in een hostel bij 1 van de steilste weggetjes vn auckland. Ben even door de stad gelopen maar dat is niet echt veel bijzonders, tis een slecht aftreksel van Sydney zeg maar. En alsof dat nog niet genoeg was, mn australische sim-kaart heeft hier ook nog eens geen bereik. Dus jullie hoeven me niet proberen te bereiken daarop want dat lukt niet. Mn ned nr lukt evt. wel. Oke, genoeg gezeken over Auckland. Ga over een paar dagen met een flexxipass, waar een bepaalt aantal reisuren opstaan weg uit auckland. T plan is dan om richting Coromandel te gaan, en vervolgens richting Tauranga. Dit was m weer ff, my time's running out!

Cheers,

• 03 Februari 2010 - 17:24

Esther:

Klinkt als ff doorbijten. Maar begrijp dat je richting de kust gaat, dat zal je beter passen :) En het zelf uitzoeken komt vast helemaal goed.
    Behalve dat er grote brand was in de Gouden Leeuw, gebeuren er geen spannende dingen hier. Alhoewel..het is ongelooflijk hoe lang we tegenwoordig doen met koekjes, chips, melk, frisdrank enz. :P
    Wens je een goeie reis naar de kust en ga daar lekker genieten!

Liefs
    Mama

• 03 Februari 2010 - 18:23

Opa En Oma VdH:

Dus op naar een wat mooier omgeving en nu met de flexxipas richting Coromandel. Het was fijn om je ook nog even te horen via de telefoon Oma is weer helemaal happy daardoor. Pas op je zelf en fijne voortgang van je avontuur

Groeten van ons beiden

• 07 Februari 2010 - 06:28

Stefan:

Jo dude, oke welcome 2 nieuw zeeland:D
    Goed te horen dat het oke gaat!
    Have fun daar en speak you soon!Groetjes uit byron bay!

cheers