Zuidereiland - Reisverslag uit Picton, Nieuw Zeeland van Tom Heuvel - WaarBenJij.nu Zuidereiland - Reisverslag uit Picton, Nieuw Zeeland van Tom Heuvel - WaarBenJij.nu

Zuidereiland

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

19 Februari 2010 | Nieuw Zeeland, Picton

Hi there people,

Dat is nog eens leuk wakker worden, Twente-Werder Bremen 1-0, altijd fijn om te zien!

Maar goed, weer eventjes geleden. Ben nu bijna 3 weken in Nieuw-Zeeland en gister aangekomen op t Zuidereiland, Picton om precies te zijn. Zal even beginnen bij nt begin;). In Taupo heb ik geskydived:D, heb de hoogste van de wereld gedaan, 15000 feet (4,6 km) en t feit dat ik nu schrijf betekent dus dat ik t overleeft heb! Opgepikt door een limo en naar de skydivebasis toe. Daar instructies gekregen, omgekleed en t vliegtuig in. Na 20/30m rijden kreeg t vliegtuig een klap naar links, schokdempers vn t linkerwiel afgebroken:S, dus iedereen had de schrik er wel even in, even w8en en toen konden we alsnog weg. En t bleef maar hoger en hoger gaan. Uiteindelijkw as ik als laatste aan de beurt, en in een bananenstand t vliegtuig uit, heeeerlijk gevoel, wel even eng. 60 sec vrije val en toen parachute uit en van t uitzicht genieten. Na de landing nog even nagenoten en toen weer teruggegaan. Volgende dag naar Napier, was niet zo heel veel aan, dus vertel er ook niks over! Dag erop naar de hoofdstad toe, Wellington. Sliep in Base Backpackers, die ook een eigen bar hadden. Daar kwam ik Erik tegen, van de groep waarmee ik naar Sydney ging! Heel toevallig, wel leuk! Dinsdag naar t museum gegaan en s'avonds even in de bar gekeken en wat drankjes gedaan. Woensdag was een drama:p. We hadden eigenlijk besloten niks te drinken, maja toen 1 iemand ons vertelde dat woensdag DE uitgaansnacht was, moesten wel wel haha! Dus rond 8u begonnen aan de gunn, wijn uit een zak getapt uit een doos, en je wordt er goed dronken van! En om 9/10u belde opa en oma(A), dat werd ook een leuk gesprek waar ik volgens mij aardig met een dubbele tong sprak, maar oma kon er wel om lachen;). Daarna uitgegaan, maar daar weet ik vrij weinig meer van, heb lekker gestrompeld door de straten vn wellington en af en toe een club binnengegaan, soms ook wel geweigerd omdat ik te dronken was maargoed:p. Dat was de laatste avond in Wellington en volgende dag pakte ik de Ferry naar Picton. Daar zat ik weer tussen de Aziaten, 1 gezinnetje, allemaal smerig. Allemaal lekker smakken en toen ik een filmpje probeerde te kijken begonnen ze ook nog eens flink te snurken, toen had ik t gehad en heb mn laptop op oorlog gezet! De weg hiernaartoe was mooi, met mooie bergen en schitterende natuur. Ga vandaag de bus pakken naar Nelson om vervolgens naar Abel Tasman park te gaan. Heb in de ferry een eigenaar van een hostel naast Abel Tasman ontmoet, dus heb al wat korting geregeld op overnachting;). Dat was m weer voor eventjes!

Groeten vanuit een mooi Nieuw-Zeeland

• 19 Februari 2010 - 01:55

Stefan:

Joh tommas,
    Nice om te horen daar!
    Skydive staat ook nog op mijn planning;)
    Hier ook alles zn gangetje zitten nu in coolangatta(gold Coast)
    Mooie stranden en vette golfen!Mijn verslag komt binnenkort!
    Have fun daar en tot snel weer.

Cheers

• 19 Februari 2010 - 09:49

Paps:

Tijger...hoera voor Twente ! Straks op 24 maart Feijenoord nog een pak rammel geven en dan in de finale de KNVB beker mee naar huis nemen. Veel lol daar. Dikke kus

• 20 Februari 2010 - 09:05

Mama:

Hey kanjer!
    En oma maar netjes dr mond houden ;)
    Ben wel erg benieuwd naar je foto's, dus kom maar door!

Dikke kus